Ce este endermologia?

Ce este endermologia? Endermologia este un tratament nechirurgical de remodelare corporala Brasov, aprobat de FDA, creat pentru a reduce aspectul celulitei. Aceasta utilizeaza o combinatie de aspiratie si masaj cu role pentru a stimula sistemul limfatic, a descompune grasimea, a reduce retentia de lichide si a activa celulele fibroblaste, determinand productia de noi celule de colagen, elastina si acid hialuronic. Aceste celule noi pot ajuta la ingrosarea pielii si la imbunatatirea fermitatii ei. Tratamentul este nedureros si nu implica timp de repaus sau efecte secundare, spre deosebire de tratamentele anticelulitice mai invazive care pot necesita taierea benzilor de tesut conjunctiv.

Pentru ce se foloseste endermologia?

Endermologia, denumita si lipomasaj, este folosita ca tratament pentru indepartarea celulitei de pe coapse si fese, dar poate fi folosita si in alte zone ale corpului.

Unii esteticieni o folosesc ca o completare a liposuctiei sau a altor tratamente corporale de reducere a grasimilor. Prin stimularea sistemului limfatic, endermologia determina corpul sa dreneze excesul de lichide, ceea ce duce la reducerea inflamatiei si la scurtarea timpului de recuperare in urma liposuctiei.

Cat dureaza rezultatele endermologiei?

Reducerea celulitei pe care o vei observa in urma acestui tratament nu este permanenta, iar durata in care vor fi vizibile rezultatele poate varia in functie de diferiti factori, cum ar fi varsta si stilul de viata. In general, insa, rezultatele endermologiei sunt vizibile timp de circa sase luni.

De mentionat ca endermologia nu este un tratament de pierdere in greutate, iar cei mai buni candidati au o greutate stabila. Cresterea in greutate poate duce la o noua celulita (sau poate face ca celulita sa fie mai evidenta).

Leave a Comment