GLAMI Fashion Guide

GLAMI Fashion Guide: Vacanța de vară s-a încheiat, dar asta nu înseamnă că s-au terminat și călătoriile. Toamna este perfectă pentru weekenduri prelungite în diferite orașe europene, în care îți poți afișa nemijlocit stilul. Un bagaj de mână este suficient pentru o astfel de escapadă, însă este important să împachetezi cu grijă. Merită să te gândești la diferite combinații de ținute și să alegi piese pe care le poți asorta ușor. Tenișii în nuanțe neutre, gențile poștaș, puloverele sau jachetele ușoare sunt ideale pentru astfel de ocazii, iar o rochie cu imprimeu, un top îndrăzneț sau niște accesorii originale completează de minune un look de seară.

Vară prelungită la Barcelona

Un sfârșit de săptămână tomnatic în Barcelona este un vis absolut. Ce e mai frumos decât să te plimbi pe faleze însorite? Totuși, chiar și serile din Spania pot fi mai reci. Pe lângă rochii și topuri lejere, nu uita să iei o jachetă și pantaloni lungi în bagaj. Ce sfaturi mai avem pentru tine?

Profită de această oportunitate de a mai purta rochii de vară! S-ar putea să fie puțin cam frig pentru modelele cu bretele subțiri, dar ai la dispoziție atâtea variante cu mâneci – fie că sunt trei sferturi sau bufante. Poți opta pentru papuci comozi în timpul zilei, iar seara să-i schimbi cu mocasini eleganți și să te bucuri de sangria!

Mai puțin înseamnă mai mult

Împachetarea pentru o mini vacanță poate fi o sarcină provocatoare, însă nevoia de a păstra bagajele de mână neaglomerate te ajută să înțelegi cât de simplă este de fapt combinarea hainelor. De ce să nu aplici această lecție și când vine vorba de ținutele zilnice?

„Garderoba capsulă devine din ce în ce mai populară. Nu doar că limitează achizițiile nefolositoare, dar ne și ajută să dăm frâu liber imaginației atunci când compunem ținutele. Desigur, trebuie să fim atenți la calitatea hainelor și a materialelor, aspect ce determină durata de utilizare a pieselor în cauză”, ne sfătuiește și Eliška Hynková, Brand Manager GLAMI.

Leave a Comment